Träning Cancer

Träning under cancer kan vara jobbigt, men detta program ger dig lätta roliga övningar som du blir piggare och gladare av.

Under hela 2020 behandlades jag för bröstcancer och träningen höll mig pigg och glad längre än väntat. Enligt sköterskorna på onkologen var jag piggare än väntat efter hur mycket cellgiftsbehandling jag fått. Så träningen gjorde att kroppen kunde orka mer behandling.  Därför vill jag ge dig bättre förutsättningar genom att sätta ihop detta program. Min önskan är att även du ska känna dig så bra du kan under behandlingen.

Efter behandlingen är man ofta svag och trött och då passar detta program att starta med. Så övningarna jag har jag satt ihop kan du utföra hemma. När man behandlas för cancer bryter behandlingen ner muskelmassa. Med detta program kan du utföra en eller flera övningar per dag eller alla övningarna på en gång 2-3 dagar/vecka. Du måste känna efter hur mycket du orkar, men efter träningen kommer du vara lite piggare.

Programmet innehåller lätta och roliga övningar med kroppen som vikt eller gummiband/petflaska.

Kämpa kompis kämpa.

Kram/Camilla

Pris: 0kr

Varför du måste registrera dig är för när du blivit medlem ligger dina övningar sparade på din sida. Du kan titta på dem hur många gånger som helst. Köper du någon annan kurs/träning så ligger alla samlade på ”min sida” under ”mina kurser”

 

Läs mer om fysisk aktivitet vid cancer på 1177

Denna webbplats använder cookies. Genom att trycka Tillåt accepterar du vårat användande av cookies.  Läs mer