Camilla Gasslander

Leg. Sjukgymnast / Fysioterapeut

Rehabilitering & Prehabilitering online

Sjukgymnastik online startades för att Camilla märkte att många patienter kom med liknande besvär. Besvär som var väldigt lätta att bli av med om man bara visste hur man skall göra. Många patienter blir hjälpta av endast en eller ett par övningar som de utför varje dag i en vecka.

 Iden utvecklades och tanken var att videoklipp är roligt och lätt att följa. Så nu finns videoklipp med de övningar som har gett bästa resultat.

Du kommer tycka att övningarna är lätta att följa och att du får ganska snabbt resultat om du är envis.

Vissa skador/smärtor är vanligare än man kan tro. Har du exempelvis råkat ut för musarm, golfarmbåge, akut ryggskott en knäskada eller stel nacke? Var inte rädd – du är inte ensam och jag kan hjälpa dig. Det  som krävs är att du utför de övningar som anges i respektive kurs regelbundet och med den intensitet som jag beskriver. Då vet jag att övningarna är effektiva och kommer att hjälpa dig.

Camilla föreläser frekvent om motivation för din hälsa, träning, träning under efter cancerbehandling. 

För att boka föreläsning fyll i kontaktformuläret, så hör Camilla av sig. 

Om Camilla

Camilla har alltid älskat att träna och spelade handboll i många år. Men fick problem med knäsmärta. Läkaren rekommenderade att hon bara skulle cykla och simma, vilket hon tyckte var trist. Då började Camilla styrketräna tungt och  knäsmärtan försvann. Detta har gjort att Camilla ALDRIG säger att du ska sluta med din sport, utan lägger upp rehabilitering som underlättar.

Innan Camilla blev Sjukgymnast/Fysioterapeut arbetade hon i många år som Personlig tränare och gruppinstruktör på Sports Club City. Har även utbildat sig till massör som hon haft mycket nytta av som sjukgymnast. Arbetade i 17 år på Haninge Sjukgymnastik men vanlde att sluta när hon blev sjuk i bröstcancer.

Under hela 2020 behandlades Camilla för Bröstcancer, försökte under hela den perioden träna så gott det gick. Sköterskorna blev förvånade hur hon klarade cellgifterna så bra jämfört med andra som inte tränade. Träningen gav henne kraften, glädjen och orken att fortsätta.

Under cancerbehandlingen gjorde Camilla roliga klipp på träning på  Instagram prehabcamilla.  Vilket gjorde att hon tyckte att vidoklipp på övningar var överlägset och utvecklade därefter denna hemsida.

Camilla arbetar nu både som leg. sjukgymnast på egen klinik och med Karatelandslaget. Föreläser på olika event och företag  och driver denna hemsida.

Så nu vill Camilla nå ut med sin kunskap till dig och hjälpa dig att lätt utföra övningar som lindrar smärta ganska snabbt.

Tillsammans  med Camilla tränar du dig stark!


Introduktion - Rehabilitering & prehabilitering online

Denna webbplats använder cookies. Genom att trycka Tillåt accepterar du vårat användande av cookies.  Läs mer