Camilla Gasslander

Leg. Sjukgymnast / Fysioterapeut

Rehabilitering & Prehabilitering online

Varför jag ville starta Sjukgymnastik online var för att jag märkte att många av mina patienter kom med liknande besvär. Besvär som var väldigt lätta att bli av med om man bara visste hur man skall göra. Det har hänt att många patienter endast fått en övning att utföra varje dag i en vecka och fått resultat.

Det första jag gjorde var att skriva en bok ”Smärtfri. Träna och töj dig smärtfri med hjälp av hemövningar” som finns på Adlibris.com.

Sedan utvecklades iden och jag tänkte att videoklipp är roligt och lätt att följa. Så nu gör jag videoklipp med de övningar som har gett bästa resultat.

Hoppas att du tycker att övningarna är lätta att följa och att du kommer bli hjälpt. 

Vissa skador/smärtor är vanligare än man kan tro. Har du exempelvis råkat ut för musarm, golfarm, akut ryggskott en knäskada eller stel nacke? Var inte rädd – du är inte ensam och jag kan hjälpa dig. Det  som krävs är att du utför de övningar som anges i respektive kurs regelbundet och med den intensitet som jag beskriver. Då vet jag att övningarna är effektiva och kommer att hjälpa dig.

 

Jag föreläser frekvent om hälsa, träning, träning under efter cancerbehandling. Lägger upp träning/rörelser för specifika arbetsgrupper och företag för att förhindra arbetsskador. Föreläsningarna görs både på plats och online.

– varmt välkomna att kontakta mig här nedan, så planerar vi bästa tillvägagångssätt.

Om mig

Jag har alltid älskat att träna och spelade handboll i många år. Men jag fick problem med knäsmärta. Läkaren rekommenderade att jag bara skulle cykla och simma, vilket jag tyckte var trist. Då började jag styrketräna tungt och min knäsmärta försvann. Detta har gjort att jag ALDRIG säger att du ska sluta med din sport utan lägger upp rehabilitering som underlättar.

 

Innan jag blev Sjukgymnast/Fysioterapeut arbetade jag i många år som Personlig tränare och gruppinstruktör på Sports Club City. Har även utbildat mig till massör som jag haft mycket nytta av som sjukgymnast. Arbetade i 17 år på Haninge Sjukgymnastik som jag slutade med när jag blev sjuk i bröstcancer.

Under hela 2020 behandlades jag för Bröstcancer, försökte under hela den perioden träna så gott det gick. Sköterskorna blev förvånade hur jag klarade cellgifterna så bra jämfört med andra som inte tränade. Träningen gav mig kraften, glädjen och orken att fortsätta.

Under cancerbehandlingen gjorde jag roliga klipp på träning på min Instagram prehabcamilla.  Vilket gjorde att jag tyckte att vidoklipp på övningar var överlägset och utvecklade därefter denna hemsida.

 

Jag arbetar nu både som sjukgymnast på egen klinik i Haninge, föreläsare och driver denna hemsida.

Så nu vill jag nå ut med min kunskap till dig och hjälpa dig att lätt utföra övningar som lindrar smärta ganska snabbt.

Tillsammans tränar vi dig stark!

 

/Camilla Gasslander


Introduktion - Rehabilitering & prehabilitering online

Denna webbplats använder cookies. Genom att trycka Tillåt accepterar du vårat användande av cookies.  Läs mer