Camilla Gasslander

Leg. Sjukgymnast / Fysioterapeut

Rehabilitering & Prehabilitering online

Vissa skadekänningar är vanligare än man kan tro. Har du exempelvis råkat ut för musarm, golfarm, akut ryggskott en knäskada eller stel nacke? Var inte rädd – du är inte ensam och jag kan hjälpa dig. Det  som krävs är att du utför de övningar som anges i respektive kurs regelbundet och med den intensitet som jag beskriver. Då vet jag att övningarna är effektiva och kommer att hjälpa dig.

Jag erbjuder även föreläsningar för företag – varmt välkomna att höra av er även ni med en intresseanmälan.

Om mig

Jag spelade handboll i många år, men fick problem med knäsmärta, läkaren rekommenderade att jag bara skulle cykla och simma. Då började jag styrketräna tungt och min knäsmärta försvann. Detta gjorde att jag ALDRIG säger till en idrottande människa att sluta med sin sport utan jag lägger upp rehabilitering som underlättar sporten.

 

Har arbetat både som Personlig tränare på Sports Club City och gruppträningsinstruktör i över 20 år, så inga frågor eller skador är främmande för mig. När jag hade arbetat många år som sjukgymnast upptäckte jag att många patienter kom till mig med smärta som de enkelt hade kunnat åtgärda själva med en liten hjälp på traven. Då skrev jag en bok ”Träna dig smärtfri med hjälp av hemövningar” finns på Adlibris.com.

 

Under hela 2020 behandlades jag för Bröstcancer, försökte under hela den perioden träna så gott det gick. Sköterskorna blev förvånade hur jag klarade cellgifterna så bra jämfört med andra som inte tränade. Träningen gav mig kraften, glädjen och orken att fortsätta.


Så nu vill jag nå ut med min kunskap till dig och hjälpa dig att lätt utföra övningar som lindrar smärta ganska snabbt. Tillsammans tränar vi dig stark!

Introduktion - Rehabilitering & prehabilitering online

Denna webbplats använder cookies. Genom att trycka Tillåt accepterar du vårat användande av cookies.  Läs mer