Träning för en bättre hållning

Träning för en bättre hållning har egentligen inget med utseendet att göra!  Men effekten av träningen i detta program ger en förbättrad hållning. Det viktigaste är att du slipper smärta i nacke, axlar och rygg och det är vanligt förekommande om man har en försämrad hållning. 

Detta beror oftast på svaga muskler och går lätt att stärka upp. Så om du får ont av att du har en försämrad hållning är detta program perfekt. Kanske sitter du vid datorn och arbetar hela dagen och då blir musklerna väldigt trötta. Det är då vanligt att ”säcka ihop” lite och få tillfällig dålig hållning. Detta går att motverka med starka muskler, för då blir musklerna mer uthålliga och orkar mer påfrestning. I detta program har jag satt ihop de bästa och effektivaste övningarna för en förbättrad hållning.

Övningarna är enkla effektiva och lätta att utföra. Träningen går att anpassa så den passar både dig som inte är van att träna men även för den träningsvana.  Ofta ger en förbättrad hållning  minskad smärta i nacken, eftersom musklerna slipper ”bära huvudets tyngd” vilket medför att det inte blir spänningar i musklerna som leder till smärta.

Videon guidar dig till övningar, stretch och egenbehandling som är lätta att utföra men effektiva. Jag har provat dessa i många år på mina patienter och det är väldigt effektivt om du tränar regelbundet ca 2 ggr/vecka.

Övningarna kommer att hjälpa dig men det viktigaste är att du känner dig motiverad att utföra övningarna, då får du snabb effekt.  

Prehab och rehab är lösningen på det mesta.

Nu ska du blir stark!

Jag guidar dig med nöje,

Camilla

Pris: 449kr

Redskap: Övningarna går att utföra med endast kroppsvikt och en petflaska. Om du vill kan du använda hantel, skivstång eller gummiband.

Symtom: Dålig hållning kan ge värk i muskler kring nacken. Spända muskler kan ge smärta och huvudvärk/spänningshuvudvärk. Du kan få ont i ryggen för att muskler inte används som dem ska. Stela och trötta muskler i nacke, bröstrygg, bröstmuskler.

 

Mer fakta om hållning hittar du på 1177.se

Denna webbplats använder cookies. Genom att trycka Tillåt accepterar du vårat användande av cookies.  Läs mer