Min cancerresa

Min omedelbara tanke när jag fick bröstcancerdiagnos var: detta kommer jag överleva!

Jag vill berätta om min träning under och efter cancerbehandling för att du skall känna att du inte är ensam. I videon delar jag med mig av lite bra övningar så att du också kan träna det du orkar.

Under hela 2020 behandlades jag för bröstcancer her 2 positiv (+ en annan sort som jag förträngt)  För mig blev det först operation (tårtbit) därefter cellgifter varje vecka. Planeringen var 12 veckors cellgiftsbehandling men efter 9 veckor kvarstod domningar i fingrarna då avbröts behandlingen. Detta var läskigt tyckte jag för man vill få så bra behandling som möjligt för att överleva och då trodde jag att det krävdes 12 behandlingar. Därefter fick jag strålning varje dag i 3 veckor.

Det som utmärkte sig under min behandling enligt sköterskorna var att jag inte blev lika trött fort som andra med exakt samma behandling. Så sköterskorna undrade hur jag kunde vara så pigg.

Det jag alltid gjort är att träna regelbundet och det fortsatte jag med under hela behandlingen, även fast det inte vart med samma träningsmängd och ork hela vägen.

Här nedanför kan du se hur jag såg ut innan cancer, under behandling och nu efter.

Jag är nu lika stark som innan min cancerdiagnos och den känslan är oslagbar.

Hoppas du kommer få nytta av träningsprogrammet och om du undrar över något är det bara att skriva.

Kram Camilla 

Vill du läsa mer om bröstcancer så finns länk till 1177.se här.

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att trycka Tillåt accepterar du vårat användande av cookies.  Läs mer